top of page

BODY & MIND RESULTS

BEFORE & AFTER NANCY


Toen ik in oktober 2023 begon met trainen, had ik niet kunnen vermoeden dat ik nu bijna een jaar later in de beste shape sinds jaren ben!

Komend van 90 kilo met allerlei pijntjes hier en daar, weinig kracht en geen conditie … tot nu 75 kilo, veel minder kwaaltjes en pijntjes, meer spierkracht EN een betere conditie (en ik kan weer rennen voor de bus 😃 ).


Onder begeleiding van met name Lonneke en Rick (maar ik heb ook lessen van Maxime en Jeroen gevolgd!) door middel van PT training (zaktraining afgewisseld met circuit-training).

Ieder heeft zijn eigen aanpak, maar allemaal effectief! Een fijne begeleiding waar ruimte is voor stap voor stap steeds sterker worden en in shape te raken!


Ik neem nu wekelijks deel aan de groepstrainingen (pilates en woman only – aanraders!) en ik sport daarnaast ook zelf tijdens de open gym.


Iedereen die in een ongedwongen sfeer, een mooie gym en onder begeleiding van fijne personal trainers wilt trainen, EN resultaat wilt boeken adviseer ik echt om lid te worden! Je zult er geen spijt van krijgen 😊


Hieronder mijn InBody resultatenblad:

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page