top of page

PRENATAAL PROGRAMMA

Ons prenataal programma geeft je alle handvaten om fit en goed geïnformeerd de zwangerschap door te komen en je voor te bereiden op de meest bijzondere gebeurtenis in je leven: de bevalling. Wij bieden jou een veilige omgeving om meer te leren over het vrouwelijke lichaam tijdens de zwangerschap en deze informatie toe te passen in de praktijk. In een kleine groep van maximaal 6 zwangere vrouwen krijg je training onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde Personal Trainers. Small Group Training in fitness en pilates speciaal gericht op de zwangere vrouw.

Je kunt ieder moment gedurende je zwangerschap instromen. Met ons super mom programma heb je de mogelijkheid om 3 x in de week Small Group Training te volgen. Zie hieronder het rooster van de prenataal fitness en prenataal pilates lessen. (start 2 september)

PRENATAAL PERSONAL TRAINING

Naast ons super mom programma bieden wij ook Personal Training in fitness en pilates gericht op de zwangere vrouw. Hierbij kunnen wij de trainingen nog meer op jouw persoonlijke behoeftes afstemmen. Net zoals bij de Small Group Trainingen starten wij met het geven van belangrijke informatie en passen wij dit hierna toe in de praktijk.

bottom of page