top of page

BODY & MIND RESULTS

BEFORE & AFTER SIHAM


Hi! Ik ben Siham, 42 jaar en werk bij het VUmc.


Hiervoor trainde ik bij een andere gym, maar hier mistte ik de motivatie. Ik trainde wel, maar ik zag verder geen veranderingen aan mezelf. Een vriendin van mij en ik besloten om samen Duo Personal Training te volgen. Tijdens de intake bij Body & Mind met Lonneke kwam al naar voren dat zij en Rick als beste bij ons pasten kwa aanpak. Wij begonnen samen met 2x in de week Duo Personal Training bij Lonneke en Rick en 1x in de week trainen in de Open Gym.


De trainingen zijn hard werken, er wordt goed op je houding en techniek gelet en de trainingen zijn elke keer afwisselend.


Wij trainen nu 8 maanden bij Body & Mind met heel veel plezier en een goed resultaat.


Zie hieronder mijn InBody:
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page