top of page

BODY & MIND RESULTS

BEFORE & AFTER HUNG


Hi mijn naam is Hung, ik ben 31 jaar en werk bij KPN.


Tijdens mijn werk heb ik Lonneke leren kennen, nog voordat Body & Mind open ging. Na ons leuke gesprek ben ik langs gegaan voor een rondleiding en kennismakingsgesprek.


Het gevoel dat ik kreeg bij de club voelde heel fijn. Ik ben begonnen met 2 x in de week Personal Training bij Lonneke en Noah. Daarnaast doe ik meestal 1 x in de week Small Group Zaktraining bij Jeroen en 1 x in de week vrij trainen tijdens de Open Gym. Ook ben ik begonnen bij Inga met het 12-weekse voedingsprogramma. De band die ik heb opgebouwd met me trainers geeft me een fijn en vertrouwd gevoel. Ik leer veel van hun en ga met veel plezier naar de club. In de afgelopen 3 maanden heb ik al veel progressie gemaakt. Ik ben in totaal 12,8 kg kwijtgeraakt. Zie hieronder mijn InBody resultaten:

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page