top of page

BODY & MIND RESULTS

BEFORE & AFTER ARIELLE


Mijn naam is Arielle, 33 jaar, moeder van 2 bonus kids en onze tweeling.

Ik heb Lonneke leren kennen in onze vorige sportschool, waar we eigenlijk niet veel met elkaar te maken hadden. Nadat wij weg zijn gegaan bij de sportschool ben ik haar via social media blijven volgen. Ze heeft in het najaar van 2021 een leuke actie gedaan en heb hierop gereageerd. Vervolgens een afspraak gemaakt en mijn man een maand lang sporten bij hun cadeau gegeven. Dit contact was super, en heb dus ook gelijk met Lonneke afgesproken dat ik na mijn operatie graag met haar wilde gaan trainen.

In Mei 2022 ben ik dan ook gestart met Personal trainingen bij Lonneke. Dit met een groot succes want de meting laten duidelijk zien hoe mijn lichaam reageert op de trainingen.

Naast het feit dat ik 1x in de week train met Lonneke, doe ik ook vaak mee aan de crosstraining trainingen of box lessen van de andere trainers.


Body & Mind is echt de perfecte sportschool voor mij. De visie van het trainen in kleine groepen bevalt me erg goed, op deze manier hebben de trainers persoonlijke aandacht voor iedereen.

Dankzij Lonneke en haar team van trainers ben ik in korte tijd enorm vooruit gegaan, op naar meer!


Hieronder deel ik dan ook vol trots mijn resultaat!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page