top of page
Screenshot 2023-08-02 at 11.49.45.png

POSTNATAAL PROGRAMMA

Ons postnataal programma zorgt voor een spoedig herstel na je bevalling en geeft je de persoonlijke aandacht en me-time die je goed kan gebruiken in deze kwetsbare periode. In een veilige omgeving leer je meer over het herstel van het vrouwelijke lichaam na de bevalling en leer je deze informatie toe te passen in de praktijk. In een kleine groep van maximaal 6 vrouwen krijg je training onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde Personal Trainers. Doordat de trainingen in small group vorm worden gegeven, is er altijd ruimte voor persoonlijke behoeftes en eventuele complicaties. Small Group Training in fitness en pilates speciaal gericht op vrouwen na hun bevalling.

Je kunt vanaf 6 weken na je bevalling instromen. Met ons super mom programma heb je de mogelijkheid om 3 x in de week Small Group Training te volgen. Zie hieronder het rooster van de prenataal fitness en prenataal pilates lessen. (start 2 september)

PRENATAAL PERSONAL TRAINING

Naast ons super mom programma bieden wij ook Personal Training in fitness en pilates gericht op de zwangere vrouw. Hierbij kunnen wij de trainingen nog meer op jouw persoonlijke behoeftes afstemmen. Net zoals bij de Small Group Trainingen starten wij met het geven van belangrijke informatie en passen wij dit hierna toe in de praktijk.

bottom of page