top of page
IMG_1631 4_edited.jpg
IMG_1673 3_edited.jpg

BOKSEN & KIKCBOKSEN JEUGD

Body & Mind Training Club biedt small group training in boksen en kickboksen voor de jeugd. De trainingen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 11 tot en met 15 jaar. De groepsgrote is maximaal 8 personen, zodat er te allen tijde ruimte is voor persoonlijke aandacht. De technieken worden in duo’s op elkaar aangeleerd, eventueel gebruik makend van trapkussens, of er wordt individueel geoefend op de zak. In de lessen wordt niet alleen veel aandacht besteed aan techniek, maar ook aan kracht, conditie, lenigheid en atletisch vermogen.

 

Iedere dinsdag van 18:00 tot 18:50 is er small group boksen onder begeleiding van Rick Jugwels. Tijdens deze training worden vanzelfsprekend boks technieken aangeleerd. Iedere vrijdag van 18:00 tot 18:50 is er small group kickboksen onder begeleiding van Jeroen Wesseling. Hierbij ligt de nadruk op traptechnieken en het integreren van de boks technieken daarbij.

 

Het programma is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Want ook voor gevorderden is het van groot belang dat er met de juiste basistechnieken wordt gewerkt. 

 

Naast alle aandacht voor het specifieke (kick)boksen en bijbehorende fysieke training en algehele fysieke gezondheid, wordt ook veel aandacht besteed aan discipline en zelfbeheersing en het sociale aspect van vechtsport. Deze laatste zaken zijn naar onze mening eigenlijk voor ieder mens van groot belang.

bottom of page