top of page

TEAM BODY & MIND


MEET THE TRAINER: CHEYENNE BRAMA


Mijn naam is Cheyenne en ik ben 22 jaar oud. Ik heb het Cios gevolgd in Haarlem en heb deze opleiding 2 jaar geleden afgerond. Ik wist vanaf het begin al dat ik de Personal Training kant op wilde gaan. Ik heb op het Cios al verschillende certificaten behaald zoals:

- Fitness instructeur

- Fitvak B

- Groepsles instructeur.


Ik vind het leuk om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Of dat nou fysiek of mentaal is. Sporten is voor zoveel factoren belangrijk en goed voor je lichaam en geest, wat ik zelf interessant en leuk vind om over te brengen op andere.


Na het Cios ben ik een cursus gaan volgen op Chivo opleidingen. Ik heb de opleiding PT Essentials gevolgd. Daarin zaten 2 modules: functioneel trainen en health coach. Hier heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kan mensen niet alleen coachen op het gebied van trainen, maar ook op het gebied van lifesfyle. Zo hoop ik het beste uit de mensen hun zelf te halen.


Mijn favoriete quote is: it doesn't get easier, you just get stronger!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page