top of page

TEAM BODY & MIND


MEET THE TRAINER: SHA-RÉ AUGUSTIN


Mijn naam is Sha-ré Augustin en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn CIOS diploma behaald, daarnaast heb ik ook een aantal certificaten weten te behalen. Waaronder:

- Fitvak A

- Bewegingsaangepaste sporten NOC’NSF (BAS)

- Sportmassage

- Internationale sportontwilkeing (ISO)


In mijn 2e leerjaar heb ik stage gelopen bij Only Friends, waarbij ik mijn NOC’NSF certificaat heb behaald. In mijn 4 jarige opleiding ben ik twee jaar werkzaam geweest bij sportschool Shape-All-In (nu sportcity shape all in). Dit begon allemaal bij een 1 jarig stage contract, waarbij mijn passie voor Small group training en Personal training is ontstaan. In mijn laatste leerjaar van het CIOS heb ik een buitenlandse stage gevolgd in St. Lucia waar ik kinderen tussen de 3-16 jaar oud en 16-24 jaar oud sportlessen gaf. Dit heb ik 6 weken met veel plezier mogen doen.


Naast mijn passie voor Fitness, heb ik ook een grote passie voor voetbal. Ik ben op mijn 14e gestart met voetbal, na 8 jaar breakdance te hebben gevolgd. Ik begon in zaandam bij de voetbalclub Hellas Sport in een gemengd team. Na 1,5 jaar ben ik overgegaan naar de voetbal club OFC-Oostzaan bij een meiden/dames team. Na 3 succesvolle jaren scheurde ik helaas mijn voorste kruisband af. Ik heb mij toen puur gefocust op de revalidatie van mijn blessure. Hierbij heb ik mij moeten specialiseren in mijn knieën, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan binnen dat gebied.


Mijn doel is om een training leuk en leerzaam te maken, waarbij er hard gewerkt moet worden. Ik doe dit graag met ene persoonlijke benadering.

Mijn favoriete life quote is;

‘ All progress takes place outside the comfort zone ‘.


Ik hoop op mijn manier iets te kunnen betekenen voor jou!


Sportieve groet,


Sha-ré Augustin

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page