top of page

TEAM BODY & MIND


MEET THE TRAINER: NOAH LIE


Mijn naam is Noah Lie en ik ben 21 jaar oud. Na het behalen van mijn MBO diploma aan de CIOS, ben ik Fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik in het bezit van de diploma's Fitness A, B en sportmassage. Ik heb altijd al een enorme passie gehad voor sport, bewegen en gezondheid. 4 jaar geleden ben ik begonnen met mijn carrière in de sportwereld en ik deel hierin graag mijn kennis en passie over op anderen. Ik focus mij op dit moment op het geven van Personal Training en Small Group Training, voornamelijk gericht op functioneel en blessure vrij trainen. Daarnaast train en coach ik graag jongeren om hen sterker en weerbaarder te maken.


In het verleden heb ik zelf de sporten judo, powerlifting en functional training beoefend. De laatste jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het boksen en kickboksen. Mijn droom is om ooit zelf nog de ring in te gaan.


Mijn missie is om op een leuke en uitdagende manier naar jouw persoonlijke doel toe te werken. Mijn favoriete life quote is: Quitters never win, winners never quit! Op het gebied van training is dat: Als het makkelijk was, zou iedereen het doen!


Hopelijk kan ik iets voor jou betekenen!


Sportieve groet,

Noah Lie0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page