top of page

TEAM BODY & MIND


MEET THE TRAINER: ANTONIO FRANCISCA


Mijn naam is Antonio, ik ben 29 jaar en ik ben actief als boks- en personal trainer. Mijn passie voor boksen begon op mijn 16e. Ik boks nu 13 jaar en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Ik heb 6 jaar ervaring als wedstrijdbokser. In 2016, na een blessure, ben ik de opleiding kss2 en kss3 gaan doen met als doel andere boksers te begeleiden voor wedstrijden. Ik train boksers van alle niveaus, zowel jong als oud. In 2018 ben ik de Personal trainer opleiding van NASM gaan volgen waarna ik ben begonnen met lesgeven bij Body & Mind Training Club.


Boksen en personal training zie ik als een ideale combinatie om het beste uit mensen te halen op het gebied van kracht, conditie, snelheid en uithoudingsvermogen. Om dit te bereiken is geduld een belangrijk ingrediënt, daarom zeg ik altijd:


Greatness comes from small beginnings!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page